Säsongen 2020 drar igång

I 30 graders värme föll vårt herrlag mot Lödde FF med 3-5. Med tre träningar i bena var det en stark insats från hela laget. FCH öppnade målkontot snabbt med ett nickmål från Juan efter en fin slagen frispark av Tobias som målvakten ej kunde få kontroll på. Sedan stod Aksel och lurade på bakstolpen vid en hörna och när bollen studsade ut från kaoset kunde han klippa till med en halvvolley rakt i nätburen.

Efter den fina starten på den nya säsongen kröp värmen snabbt in i lagets kroppar. Lödde lyckades trycka in ett 2-2 mål precis innan paus vilket var lite oturligt för ett kämpande FCH. För att göra skorna ännu lite tyngre fick Lödde en billig straff tidigt i andra halvlek. Nu var det helt plötsligt uppförsbacke för hemmalaget. Efter många fina räddningar av Andre lyckades Lödde klämma in ett 2-4 mål. Med kvarten kvar var Tobias uppe och nosade, stressade mittbacken till en dålig touch, stal bollen och gjorde inget misstag mot målvakten, 3-4! Målet gav hemmalaget en behövlig boost och några minuter senare försökte Frode med en halv cykelspark som tog i ribban. Närmare så kom vi aldrig till 4-4 utan istället kunde Lödde öka ledningen med ytterligare en straff.

Matchen slutade 3-5 men det fanns mycket positivt att ta med från detta match och laget gjorde en stark insats i värmen. Kul att vara tillbaka i seriespel med ett tätare schema än någonsin!