TRÄNARPODDEN ÄR HÄR

Tränare 2016
FC Helsingkrona har ständigt försökt ligga i framkant när det handlar om att anpassa sig till den tekniska värld vi lever i. Därför kommer det kanske inte som en större överraskning när vi nu kan meddela att klubben fått en PODCAST!

Tränarpodden FC Helsingkrona” är precis som det låter, en podcast gjord av tränarna för FC Helsingkrona. Ambitionen är att regelbundet använda podden för att ge ut information om laget och samtidigt analysera vad som händer kring klubben.

Coacherna har ordet:
– Podden är tänkt att vara till viss del informativ men framförallt underhållande. Den riktar sig till alla som spelar och spelat för FC Helsingkrona, alla som känner någon med koppling till FC Helsingkrona men även alla som är nyfikna på FC Helsingkrona, säger ena coachen Calle Söderström.
Den andra coachen, Alexander Albrecht fyller i:
– Visst är det så, men allt innehåll kretsar inte kring laget utan vi tror att alla människor, oavsett intresse för FC Helsingkrona, kan ha glädje av podden. Mer eller mindre varje vecka kommer ett nytt avsnitt och vi hoppas att den ska vara uppskattad av så många som möjligt.
I premiäravsnittet sammanfattas säsongen och vi får höra om Magnus Erikssons och Roberto Martinez koppling till klubben. Dessutom släpps en bomb som påverkar klubbens framtid.

Podcasten finns att hitta på acast och inom kort kommer den även finnas på itunes. Du kan antingen klicka här eller på länken högre upp i inlägget för att komma till podden.