Första poängen för i år!

fclogo_notext En varm söndagseftermiddag lyckas FC ta en poäng på bortaplan mot GOF IF.

FC startar starkt och känns som första målet ska bli till bortalagets favör. Men efter en tuff bedömning av en tackling i straffområdet döms det straff till hemmalaget. Tyvärr va Calle chanslös i målet och 1-0 till GOF var ett faktum efter 15 minuter.

Snabbt efter hemmalagets ledning lyckas FC kvittera genom att Tobias Svensson bryter bollen på halvplan tar sig upp till GOFs straffområde och får iväg ett drömskott som seglar över målvakten. Kvitteringen är ett faktum, 1-1, efter 17 minuter spelade. Det blev en kortvarig glädje för FC då hemmalaget lyckas efter en miss i markeringssamarbetet mellan mittfält och försvar återigen ta ledningen, till 2-1, efter 21 minuter spelare.

Vi fortsätter trycka på och skapar många lägen för kvittering men har problem med att sätta dit den. Efter hög press och intensivt jagande lyckas Anton Juggas få till ett riktigt snyggt skott som landar fint i bortre hörnet. Väl förtjänad kvittering, 2-2, efter 76 minuter. Vi är inte nöjda här utan fortsätter trycka på för vinst. Även efter Henrik Larssons andra gula kort i 86 minuten vilket gör att FC får avsluta matchen med en man mindre fortsätter vi trycka på för vinst men tyvärr slutar matchen oavgjord.