Säsongen 2021 börjar

Det har varit ett långt uppehåll på grund av den rådande situationen men äntligen var det dags för seriepremiär. Laget åkte ut till Harlösa för att ta hem tre poäng. Matchen började bra när Carl dundrade in 0-1 efter fem minuter. Eric använde sin snabbhet för att springa in bakom backlinjen där Jorg slog en fin djupledsboll för att öka ledningen till 0-2. Det såg ut att vara en toppenkväll för lejonen. Efter vad kan ha varit FCHs bästa halvlek någonsin började värmen påverka och det märktes att det behövdes lite fler avbytare. Harlösa klippte till med ett långskott från ingenstans, och fick med sig en straff snabbt därefter och plötsligt var det 2-2. FCH var nära på att ta tillbaka ledningen men istället blev det ytterligare ett bakåt mål, 2-3. FCH kämpade för att ta med sig poäng, men tyvärr reste de hem utan poäng. Oavsett resultatet var det en bra start på säsongen och lejonen har aldrig sett starkare ut!